02.03.2021

T.D.V Sakarya Şubesi İnsani Yardım Ekibi İstişare toplantısı

Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi İnsani Yardım Ekibi İstişare ve Tanışma toplantısı

Sakarya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi organizesi ile Vaizler ve Din Görevlilerinden oluşan İnsani Yardım Ekibiyle istişare ve tanışma toplantısı yapıldı.

İl Müftülüğü hizmet binasında Vaiz, İmam-hatip, Müezzin Kayyım ve Kuran Kursu Öğreticilerinden oluşan İnsani Yardım Ekibi İl Müftü Yardımcısı Paşa Bektaş ile kısa bir görüşme yaptı.

Görüşmenin ardından İl Müftü Yardımcısı Mehmet Şahin öncülüğünde yapılan tanışma ve istişare toplantısında Mehmet Şahin tarafından TDV’nın hizmetleri anlatılarak tanıtıldı.

Şahin, yapılan hizmetlerde gönüllülük esasına değinerek, İnsani Yardımlarda ihlas ve samimiyetin önemine vurgu yaptı ve amacımız Allah’ın rızasını kazanmak üzere toplumun her kesimine ulaşmaktır dedi.

Program Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi gönüllülerinin karşılıklı istişare ve fikirlerini paylaşmasıyla sona erdi.