08.04.2021

Hafızlığı Muhafaza Kursu Başarı Belgeleri takdim edildi.

Hafızlığı Muhafaza Kursu Başarı Belgeleri İl Müftülüğünde takdim edildi.

9 Kasım 2020'de uzaktan çevrimiçi olarak başlayan bugün itibariyle sona eren Hafızlığı Muhafaza Hizmet içi Eğitim Kursu sınavı yüzyüze yapıldı.

Orhan Camii Müezzin Kayyımı Kurra Hafız Adem Saruhan ve İhsaniye Camii İmam-Hatibi Suat Tekeoğlu’nun Adapazarı Gençlik Merkezinde çevrimiçi olarak sağladığı Hafızlığı Muhafaza Kursu sona erdi.

Adapazarı, Akyazı, Ferizli, Karapürçek, Kaynarca, Serdivan İlçelerinde görevli İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım Kursiyerlerden oluşan personelin katıldığı sınav İl Müftülüğü hizmet binasında yapıldı ve 12 hafız başarılı oldu.

Yapılan merasimde başarılı olan kursiyerlere Başarı Belgelerini Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri takdim etti.