30.06.2021

2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısı yapıldı.

2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısı yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla düzenlenen “2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısı” İl Müftülüğü Konferans Salonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Yurtdışı Türkler Daire Başkanı Suat OKUYAN’ın sunumuyla gerçekleşti.

İl Müftüsü Hasan Başiş, Vekâlet Yoluyla Kurban bağışına Sakarya il ve İlçelerinin önceki yıllarda çok güzel bir hassasiyetle yaklaştığını belirterek, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla daha fazla Kurban Bağışı yapılacağını umut ediyor, yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Pandemi kuralları kapsamında düzenlenen toplantıya, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler, Şube Müdürleri katıldılar.