20.08.2021

Stajyer Öğrencilere Katılım Belgeleri Takdim Edildi.

Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği Projesi kapsamında Sakarya İl Müftülüğünde staj gören öğrenciler stajlarını başarılı olarak bitirdiler.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, bakanlıklar ve bağlı, ilgili, ilişkili kuruluşlar ve özel sektörden gönüllü işverenlerin iş birliğinde, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Staj Seferberliği Projesi Sakarya İl Müftülüğünde tamamlandı.

Bartın, İstanbul ve Zonguldak Üniversiteleri’nde ilahiyat fakültelerinde eğitim gören Fazilet Ebrar Tuncer, Hatice Kübra Bekçi ve Hayrunnisa Andurmak yirmi gün süren staj programını başarıyla tamamlayan öğrenciler Katılım Belgelerini İl Müftüsü Hasan Başiş’in elinden aldılar.

Stajyer öğrencileri makamında ağırlayan İl Müftüsü Hasan Başiş öğrencilere hem eğitim, hem de görev hayatlarında başarılar dileyerek hediye takdim etti.