26.08.2021

Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları Yapıldı

Hafızlık eğitimini ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Kur'an Kurslarında okuyan öğrenciler arasında düzenlenen Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları Sakarya’da  24-26 Ağustos 2021 tarihinde, İl Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Erkek öğrenciler arasında yapılan Hafızlık Yarışmasında Hendek İlçesini temsilen katılan Önder Güden birinci, Akyazı ilçesini temsilen katılan Ali Kemal Turan ikinci, Geyve ilçesini temsilen katılan Muhammet Eren Atik üçüncü oldu.

Kız öğrenciler arasında yapılan Hafızlık Yarışmasında Sapanca ilçesini temsilen katılan Sara Mustafa birinci, Erenler ilçesini temsilen katılan Ecrin Aşar ikinci oldu.

Erkek öğrenciler arasında yapılan Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasında Erenler İlçesinden katılan Yasin Kerem Şenkul birinci, Hendek ilçesinden katılan Hüseyin Talha Korkmaz ikinci, Arifiye ilçesinden katılan Ensar Ertürk üçüncü oldu.

Kız öğrenciler arasında yapılan Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasında Erenler İlçesinden katılan Melis Kobaş birinci, Kocaali ilçesinden katılan Zeynep Erva Özcan ikinci, Akyazı ilçesinden katılan Beyza Yıldıztaş üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren İl Müftü Vekili Burhan Bilgin ile İl Müftü Yardımcıları Mustafa Nurgün, Mehmet Şahin ve Dr. Ravza Cihan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.