29.09.2021

TDV GÖNÜLLÜ BULUŞMASI programı gerçekleştirildi.

Sakarya’da “TDV GÖNÜLLÜ BULUŞMASI” programı gerçekleştirildi.

Sakarya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesi ortak çalışmasıyla 28 Eylül 2021 Salı günü Sakarya’da TDV Gönüllüleri olan hanımlarla Serdivan Zehra Yazaroğlu Camii Konferans Salonunda tanışma ve buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

Program Adapazarı İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Nurten ÇELİK’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından TDV İl Kadın Kolları Sorumlusu Nurdan YILMAZ genel olarak TDV’ın, özel olarak ise TDV Sakarya Şubesinin faaliyetlerini tanıtan sunumlar yaptı.

İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza CİHAN’ın konuşmasının ardından söz alan İl Müftüsü ve TDV Sakarya Şube Başkanı Hasan BAŞİŞ vakıf görevlisi ve gönüllüleri hanımefendilere hitaben sorumluluklarımızın ne kadar fazla olduğunu, buna mukabil Rabbimiz’in vadettiklerinin sonsuz olduğunu vurgulayarak, hayri hizmetlerde hanımların öncü olmalarını Hz. Hatice Annemiz örnekliğiyle hatırlattı.

Dua ve temennilerle sözlerini sürdüren Hasan Başiş, TDV Sakarya şube temsilcisi Faruk YILDIZHAN’a İl Müftülüğü personeline ve toplantıya katılanlara teşekkür ederek, TDV’nın hazırladığı  “Gönül Kütüphanemiz” isimli projesi için tertiplenen kermese konukları davet etti.