02.10.2021

Emekli Din Görevlilerine ziyaret

Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında beraberindeki heyetle emekli din görevlilerini ziyaret etti.

"2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, beraberindeki heyetle emekli din görevlilerini ziyaret etti.

İl Müftüsü Hasan Başiş Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Emekli Müftü Ahmet Zeki Erturan, Emekli Müfettiş Saadettin Tandoğan ve Emekli İmam-Hatip Hüsamettin Tınaz’ı evlerinde ziyaret ederek hasbihal etti.

İl Müftüsü Başiş, uzun yıllar kurumumuzda çalışmış olan arkadaşlarımızın emekliliğinde hem iyi günlerinde ve hem hastalık durumunda onlarla hemhal olabilmek onların hatırlarını sormak maksadıyla onları ziyaret ettik'' dedi.

Din görevlilerine sağlık ve afiyet dolu bir ömür temennisinde bulunan İl Müftüsü Başiş, emekli din görevlilerine günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Görev yıllarındaki hatıralarını paylaşan emekli din görevlileri ise böylesi anlamlı bir haftada kendilerini unutmadıkları için İl Müftüsü Başiş’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.