07.10.2021

Ahde Vefa'dan İl Müftüsü Başiş'e Vefa ziyareti

Sakarya Ahde Vefa Grubu Başkanı İmdat Taşkın ve grup üyeleri, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftüsü Hasan Başiş’i ziyaret etti.

Ziyarette haftanın önemi hakkında bilgi veren İl Müftüsü Hasan Başiş, “Mümin ve cami, birbirlerini onaran iki vefalı dosttur. Camilerimiz yaşlısıyla, genciyle tüm müminlerin kendilerini yetiştirdiği, olgunlaştırdığı mübarek mekânlardır.

Kur'an Kursu öğreticilerimiz, Din Hizmetleri uzmanlarımız, vaizlerimiz, din görevlilerimiz, sosyal hayatta insanımızın doğumu, ölümü, sünneti, düğünü aile anlaşmazlıkları dâhil günlük hayatın her safhasında yer almış, topluma gerektiğinde imamlık, gerektiğinde danışmanlık, rehberlik yapmış ihtiyaç duyduğu her alanda yanında yer almıştır.

“Diyanet İşleri Başkanlığımız 2011 yılından itibaren her yıl farklı bir tema işleyerek hafta içerisinde çeşitli etkinlikler ve faaliyetler icra ederek toplumumuzun her kesimine ulaşmaya çalışmaktadır.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Müftü Başiş, Bu vesileyle Haftamızın tüm görevlilerimize, vatandaşlarımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını, bütün insanlığın bu salgın hastalıktan bir an önce kurtulmasını Rabbimizden niyaz ediyorum dedi.

Ziyaretin sonunda Ahde Vefa Grubu Başkanı İmdat Taşkın, Müftü Hasan Başiş’i kutlayarak plaket takdiminde bulundu.