12.10.2021

Doktor oldular.

Doktor oldular

Doktora çalışmalarını başarıyla tamamlayan ve "Bilim Doktoru" ünvanını alan Din Görevlilerine plaket takdimi yapıldı.

Sakarya İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen programla İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ tarafından, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tefsir Anabilim Dalı’nda hazırladığı teziyle doktor olan Sapanca İlçe Müftüsü Faruk ÇELİK’e ve Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisad Anabilim Dalı’nda hazırladığı teziyle doktor olan Geyve Dörtyol Camii İmam-Hatibi Niyazi GÜMÜŞ’e plaketleri takdim edildi.

Hasan Başiş “Doktor” ünvanı alan meslektaşlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İl Müftü Yardımcıları, Vaizler ve Din Görevlilerinin katıldığı program hatıra fotoğrafı çekilerek tebrik ve teşekkürlerle sona erdi.