13.10.2021

Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

Başkanlığımız tarafından Kur'an-ı Kerim'i güzel okumayı ve hafızlığı teşvik etmek, Kur'an kurslarındaki verimi artırmak ve Kur'an hizmetlerini vatandaşlarımıza tanıtmak amacıyla hafızlık eğitimi verilen Kur'an kurslarımızda okuyan öğrenciler arasında "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma” kategorilerinde yarışmalar düzenlenmişti.

Bu yarışmalarda il birincisi olan ve Sakarya’yı bölge yarışmalarında temsil eden genç hafız öğrencilere İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ tarafından hediye takdiminde bulunuldu.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen programda Hendek İlçesi Sarıdede Hafız Abdurrahman Gürses Kur’an Kursu öğrencisi Önder GÜDEN hafızlık bölge yarışmasında üçüncülük derecesini, Erenler İlçesi Bilge Hafız Kız Kur’an Kursu öğrencisi Melis KOBAŞ ise Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışmasında ikincilik derecesini almaya hak kazanan öğrenciler ağırlandı.

Hasan Başiş, yarışmalarda başarılı olan genç hafızları, hafızların ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ederek, bu başarıların devam etmesini diledi.