03.01.2022

Başarı Belgesi ile ödüllendirildiler

Sakarya İl Müftülüğü İl Vaizleri Mehmet Çatallar, Hasan Efiloğlu ve Kudret Çimen’e Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından gönderilen Başarı Belgeleri takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş tarafından imzalanan Başarı Belgeleri İl Müftülüğünde düzenlenen törenle İl Müftülüğünde görev yapan İl Vaizleri Mehmet Çatallar, Hasan Efiloğlu ve Kudret Çimen'e İl Müftüsü Hasan Başiş tarafından takdim edildi.

Hasan Başiş, Başarı Belge takdimi konuşmasında vaizlerin sadece dil ile değil, gönül köprüleri de kurarak her yaştan insana hitap ettiklerini, bu alanın bilgi kadar emek, zaman ve sabır istediğini vurgulayıp, vaizin, "gayretini kuvvetine ekleyen, toplumu yönlendiren, nesilleri şekillendiren ve insanımızın dertlerine dokunan kişi" olduğunu belirterek, özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı üç vaizi de tebrik edip başarılarının devamını temenni etti.