17.01.2022

Çocuk ve Gençlere Yönelik Manevi Rehberlik Toplantısı Yapıldı

Sevgi/Çocuk Evlerinde Kalan Çocuk ve Gençlere Yönelik Manevi Rehberlik Toplantısı

İl Müftü Yardımcısı Burhan Bilgin ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Elif Civan Yüce riyâsetinde, sevgi/çocuk evlerinde görev yapan manevî rehber ve danışmanlarla, İl Müftülüğü'nde bir toplantı yapıldı.

İl Müftü yardımcısı Burhan Bilgin açılış konuşmasında, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile paydaş olduklarını ve birçok projeyi birlikte yürüttüklerini, sevgi/çocuk evlerinde kalan çocuk ve gençlere yönelik manevî rehberlik ve danışmanlık hizmetinde gönüllülüğün ve özverinin esas olduğunu ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Elif Civan Yüce de iki kurum arasındaki güçlü işbirliğinin önemine vurgu yaparak, din görevlilerinin sahada aktif olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tecrübe paylaşımı, müfredât, etkinliklerde takip edilecek usûl-metod vb. konuların konuşulduğu toplantı soru-cevap faslıyla sona erdi.