01.08.2022

Aile İçi Şiddetle Mücadelede Dini Referanslar Konulu Seminerler Düzenlendi

Sakarya İlçelerinde “Koruyucu Aile Olmak ve Aile İçi Şiddetle Mücadelede Dini Referanslar” Konulu Seminerler Düzenlendi.

Sakarya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün müşterek olarak düzenledikleri ''Koruyucu Aile Olmak" ve "Aile İçi Şiddetle Mücadelede Dinî Referanslar" konulu seminerler yapıldı.

Serdivan, Adapazarı, Hendek ve Geyve'deki Din Görevlilerine yönelik değişik Konferans Salonlarında düzenlenen seminerlerde, İl Müftü yardımcısı Burhan Bilgin ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür yardımcısı Elif Civan Yüce açılış konuşmalarını yaptılar. Ardından Koruyucu Aile Birimi görevlileri tarafından "Koruyucu Aile Olmak" konulu seminer verildi.

Seminerlerde Sakarya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Kudret Çimen tarafından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım ve sunumu yapıldı. Ardından İl Vaizi Hasan Efiloğlu tarafından "Aile İçi Şiddetle Mücadelede Dinî Referanslar" konulu seminerle programlar sona erdi.