20.01.2023

Genel Müdür Kondi ‘Sabah Namazı Buluşmasına’ Katıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Merkez-Taşra Teşkilatı “Sabah Namazı Buluşması” Serdivan Arabacıalanı Merkez Şehitler Camii’nde, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi ve Basılı Yayınlar Daire Başkanı Suat Okuyan’ın katılımlarıyla yapıldı.

Başta gençler ve çocuklar olmak üzere Sakarya halkının yoğun ilgi gösterdiği programa katılan, gençlerle ve çocuklarla sohbet eden Genel Müdür Kondi, buluşma programını tertipleyen teşkilat mensuplarına ve takılım gösterenlere teşekkür etti.

Programa, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Basılı Yayınlar Daire Başkanı Suat Okuyan, İl Müftüsü Hasan Başiş, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan İlçe Müftüsü Abdulsamet Erkul, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri ile başta çocuklar ve gençler olmak üzere çok sayıda din görevlisi ve vatandaşlar katıldı. Katılanlara kahvaltı ikramı yapıldı.