02.06.2023

Müftü Aşık,Ferizli'de Açılış Programına Katıldı

Müftü Aşık,Ferizli de Açılış Programı’na Katıldı

Sakarya Ferizli İlçesi Gölkent Diyanet Gençlik Merkezi ve Kösekapı Camii açılışı Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ferizli İlçe Müftülüğü Gölkent Diyanet Gençlik Merkezi ve Kösekapı Camii açılışına; İlçe Kaymakamı Hasan Balcı,İl Müftüsü Mehmet Aşık, İlçe Müftüsü Bedri Sinan Yazıcı, Müftülük Personeli ve Daire Amirlerinin katılımıyla dualarla hizmete açıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Aşık açılışta yaptığı konuşmada gençliğin önemine vurgu yaparak, “Millet olarak gençliğimize ne kadar önem verirsek, gençlerimizin İslami ilkeler doğrultusunda yetişmesine ne kadar önem verirsek geleceğimizden o kadar çok emin oluruz” dedi.

Açılışın ardından Müftü Aşık, Kaymakam Hasan Balcı ile birlikte gençlik merkezinde incelemelerde bulundu. Müftü Aşık daha sonra Kösekapı Camii açılışı yaparak Cuma hutbesi irad etti.