07.03.2024

Sakarya İl Müftü Yardımcısı Mustafa NURGÜN Emekliye Ayrıldı

Sakarya İl Müftü yardımcısı emekliye ayrıldı

Sakarya İl Müftülüğünde görev yaparken yaş haddinden emekliye ayrılan İl Müftü yardımcısı Mustafa Nurgün düzenlenen "Veda-Vefa Programı ile personelle vedalaştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde farklı görevlerde 41 yıl görev yaptıktan sonra yaş haddinden emekli olan Sakarya İl Müftü yardımcısı Mustafa Nurgün, için veda programı düzenlendi.

Programda konuşan İl Müftüsü Mehmet Aşık, “Uzun yıllar Diyanet İşleri Başkanlığımızda görev yapan ve son olarak Sakarya İl Müftü yardımcısı olarak hizmet eden Mustafa Nurgün Bey'e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Emeklilik hayatı boyunca sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamasını yüce Rabbimizden niyaz ederim.” dedi.

Müftü Nurgün ise “1982 yılında Diyanet İşleri Başkanlığında başladığım görevi artık nihayete erdiriyorum. Bu sürenin son dönemini Sakarya İl Müftü yardımcısı olarak icra etmeyi Rabbim nasip etti. Bu hizmette bizi istihdam eden yüce Rabbime sonsuz hamd ediyor, hizmetlerimizin kabulünü O’ndan niyaz ediyorum. Şu mavi kubbede hoş bir seda bıraktığımı düşünüyorum. Bu görevi ifa ederken bize her zaman rehberlik eden Sakarya İl Müftümüz Mehmet Aşık hocamıza teşekkür ederim. Bugüne kadar çalıştığım tüm meslektaşlarıma çalışma hayatlarında başarılar dilerim." diye konuştu.

İl Müftülüğünde gerçekleştirilen programda Müftü Nurgün, personelle vedalaştı.

Program sonunda İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından, Mustafa Nurgün hocamıza plaket takdim edildi.