02.05.2024

15 ayda hafız oldu, 5 vakitte hatmetti

Sakarya Erenler Müftülüğü Bilge Hafız Kur’an Kursu ve Şehit Bülent Yurtseven Hafızlık Proje İmam Hatip Okulu öğrencisi Mehmet Fatih Kaya için "Hafızlık Tescil Programı" düzenlendi

Hafız Mehmet Fatih Kaya hıfzını 15 ay gibi kısa bir sürede bitirerek Sakarya Yeni Camii’nde  sabah namazına müteakip başladığı "hafızlık tescil" okumasını yatsı namazından önce tamamladı.

Okunan hatmin duasını yapan Sakarya İl  Müftüsü Mehmet Aşık, dua öncesi yaptığı konuşmada hafızlık tescil okumasını tamamlayan Hafız Mehmet Fatih Kaya’yı ve hocası Nurullah Tımar’ı tebrik ederek başarılar diledi.

Gerçekleştirilen bu programın hafızlık çalışması yapan diğer öğrencilere örnek, hafızlık yapmayı düşünenlere de teşvik olması açısından önemli olduğunu belirten Müftü Aşık, Hafız Mehmet Kaya’ya ödül takdim etmesi ile program sona erdi.