07.02.2019

Karasu Müftülüğünden Kız Öğrencilere “Tatiline Değer Kat” Kampı

Sakarya İli Karasu İlçe Müftülüğü tarafından, “Tatiline Değer Kat” projesi kapsamında, 28, 29 ve 30 Ocak tarihlerinde, İlim İrfan Gençlik Merkezinde, orta okul çağındaki kız öğrencilere yönelik kamp programı düzenlendi.

Karasu İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörü Vaiz Hatice Çiftci tarafından, yarıyıl tatilini değerlendirmek amacıyla organize edilen kamp, Kur'an kursu hocalarının rehberlik ve gözetiminde gerçekleştirildi. Söz konusu kamp süresince öğrencilere değerler eğitimi çerçevesinde adalet, anne babaya sevgi saygı, âdâb-ı muâşeret gibi konular anlatıldı ve elişi becerilerini geliştirmek amacıyla bir takım etkinlikler yapıldı. Ayrıca öğrencilerin vakit namazlarını camide cemaatle kılmaları sağlanarak İbrahim Abanoz ve Kıbrıs şehitlerinin kabirleri ziyaret edildi. Karasu İlçe halk kütüphanesi de gezilerek öğrencilerin farklı kitaplarla tanışmaları sağlandı.

Yoğun bir katılım ve ilginin olduğu kamp programının sonunda Karasu İlçe  Müftüsü Mustafa Aydın makamında ziyaret edildi. Kamp programından ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mustafa Aydın, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.