27.05.2022

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi Kültür Şenliği

Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde Milli Eğitim Bakanlığı ve  Gençlik ve Spor Bakanlığının paydaş kurumlar olarak gerçekleştirdiği "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi çerçevesinde Adapazarı, Ferizli ve Serdivan Diyanet Gençlik merkezlerinde eğitim alan 110 öğrencimiz için Kültür Şenliği programı Serdivan Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafindan Serdivan Sapak Cami bahçesinde organize edildi.
Programa Sakarya İl Müftümüz Hasan BAŞİŞ’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Naci Doyuk Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı, Serdivan İlçe Müftüsü İsmail KESKİN Adapazarı İlçe Müftüsü Bilal Albayrak ve Ferizli İlçe Müftüsü Bedrisinan Yazıcı Serdivan Gençlik Müdürü Ali Okur Şube Müdürleri Gençlik koordinatörleri de katılım sağlayarak yavrularımızın gönüllerine dokundular.
Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından uygulanan çeşitli oyunlarla devam eden program  Serdivan İlçe Müftülüğü ve Serdivan Belediyesi'nin ikramlarıyla sona ermiş oldu.
Katkı ve katılımlarından dolayı başta Serdivan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Serdivan Belediyesi olmak üzere bütün paydaş kurumlara ve kişilere teşekkür ederiz.