01.06.2022

SERDİVAN MİLLET BAHÇESİNDE KADİM OYUNLAR ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Serdivan Millet Bahçesinde düzenlenen Kadim Oyunlar Şenliğinde 4-6 Yaş Grubu öğrencileri gönüllerince eğlendi.

İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursları öğretim programına kayıtlı öğrenciler ile 4-6 yaş grubu öğrenciler arasında paylaşımı ve bilgi aktarımını sağlamak amacıyla Serdivan Millet Bahçesinde düzenlenen kadim oyunların yetişkinler tarafından 4-6 yaş grubu öğrencilerimize öğretildiği ve beraberce oynandığı “Kadim Oyunlar Şenliği” Serdivan Belediyesinin de destekleriyle 31 Mayıs Salı günü büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Müftü İsmail KESKİN’in açılış konuşmasıyla başlayan şenlikte beş ayrı stant da kurulan oyunlar, ihtiyaç odaklı kurs öğrencileri tarafından 4-6 yaş grubu öğrencilere anlatılarak birlikte oyunlar oynandı.
Halkın da yoğun ilgi gösterdiği şenlik Serdivan Müftülüğünün ikramları ile son buldu.