05.09.2022

İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL İlçemizdeki Görevine Başladı.

Esenyurt İlçe Müftüsü iken İlçemiz Müftülüğüne naklen atanan Abdulsamet ERKUL, 05.09.2022 tarihinde Müftülük makamında düzenlenen törenle İlçemizdeki görevine başlamıştır.

Müftülük personelinin hazır bulunduğu ve İlçe Vaizi Murat MUTLU’nun Kur’an tilavetinin akabinde İlçe Müftülüğüne vekalet eden Sapanca İlçe Müftüsü Yavuz KOÇAK’ın yaptığı duadan sonra çiçek takdimiyle birlikte Abdulsamet ERKUL naklen atanmış olduğu Serdivan İlçe Müftülüğü görevine başlamıştır.

Müftümüz yaptığı kısa konuşmasında “Birlik ve beraberlik içerisinde buradaki görevimizi yapacağız. Daha önce burada görev yapmış İlçe Müftüsü hocalarımıza teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız hizmet bayrağını daha yükseklere taşımak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.