14.10.2022

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Şiir ve Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni

Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında şiir yarışması ve lise öğrencileri arasında kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlenerek hediyeleri takdim edildi.
Kompozisyon yarışmasında birinci olan Cemre Sude SARITEKE’ye ve şiir yarışmasında birinci olan Sare YUVACI’ya ödüllerini İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL takdim etti. Kompozisyon yarışmasında ikinci olan öğrenci Gül YÖRÜK’e Serdivan İmam Hatip Ortaokul Müdürü Feramuz KOŞAR ile Serdivan Anadolu Lisesi Müdürü Ali KINAY, üçüncü olan öğrenci Yağmur YÜCE’ye İlçe Müftülüğü Şefi Ali İBİL, Şiir Yarışmasında ikinci olan Öğrenci Azra Meryem DENİZLİ’ye İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Eyüp MÜJDE, üçüncü olan öğrenci Ayşe Zeynep YASİN’e İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Emrah OĞUZ ödüllerini takdim ettiler.
Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder saygıdeğer hocalarımıza ve kıymetli anne ve babalarına teşekkürlerimizi sunarız.