Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Söğütlü Müftülüğü olarak 10.11.2023 tarihinde Filistin ve Gazzede ki kardeşlerimizin asli ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara bir nebzede olsa destek olabilmek için kermes düzenledik.
Detay

"Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle İlçemiz Müftüsü Sayın Abdülhamid EŞMELİ öncülüğünde, İlçemizde bulunan bakım evi ve okullar ziyaret edilerek, "Peygamberimiz İman ve İstikamet" temalı konferans ve seminerler düzenlendi.
Detay

"Bana Bir İlahi Söyle Projesi" kapsamında ilçemizde 1. olan öğrencimiz İrem Sultan TAŞYÜREK İl finaline katılmaya hak kazanmıştır. Sakarya İl geneli yapılan final yarışmasında da 1. olarak bizleri gururlandırmıştır.
Detay

Söğütlü Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen etkinliğe; İlçe Kaymakamı Sayın Cevat GÜN, Belediye Başkanı Sayın Koray Oktay ÖZTEN, daire amirleri, 4-6 yaş Kur'an Kursu ve anaokulu öğrencileri, Öğreticileri, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.