15.03.2018

Sakarya İl AFAD Müdürü Hüseyin KAŞKAŞ Müftülük Personeline Eğitim Semineri

Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Sakarya il Müftülüğü arasında yapılan protokol gereği 15.03.2018 tarihinde İlçemize Gelen Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hüseyin KAŞKAŞ, Önce ilçe Kaymakamımız Cihat KOÇ'u makamında ziyaret ettikden sonra İlçe Müftülüğümüz personeline "Temel Afet Bilinci" konulu eğitim semineri verdi. Ülkemizin ve Yaşadığımız şehrin deprem bölgesinde olduğu hususuna dikkat çeken Hüseyin KAŞKAŞ, Afetlerden korunmanın, can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi için alınması gereken tedbirlerin olduğunu belirtti. Vatandaşlarımıza her zaman ulaşma imkanı bulunan din görevlilerimizin bu konuda bilgilendirilmeleri ve bu bilgileri vatandaşlarımıza aktarmalarının önemine değinen İl AFAD Müdürü Hüseyin KAŞKAŞ, daha sonra İlçemiz Merkez Aşağı Camiine geçerek Öğle namazını camide kılan vatandaşlarımıza namaz sonrası camide sinevizyon eşliğinde vatandaşlarımıza doğal efetler ve korunma yolları ile ilgili bilgilendirme ve sunumda bulundu. Cami programı sonrası Taraklı Belediye Başkanı Tacettin ÖZKARAMAN ile birlikte vatandaşlarımızla selamlaştı ve kendilerine teşekkür etti.

İl AFAD Müdürü Hüseyin KAŞKAŞ, Taraklı'ya gelmekten mutlu olduğunu, eğitim seminerlerinin önemli olduğunu, gerek Müftülük personelinin ve gerekse cami cemaatinin ilgilerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.