22.05.2017

TECRÜBE PAYLAŞIMI TOPLANTISI

Diyanet İşleri Başkanlığımız Cami Hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırmasını sağlamak amacıyla; Başarılı, aktif ve bulundukları bölgelerde  hizmetleriyle örnek olmuş, Cami görevlileriyle çalıştaylar yapmaktadır. Bu çalıştaylara katılmış örnek projeler sunmuş olan Cami görevlilerimizce Tecrübe paylaşımı toplantıları yapılmaktadır.

22.05.2017 tarihinde Kaymakamlık toplantı salonunda gercekleştirilen "Tecrübe Paylaşımı" konulu toplantımıza, Kahramanmaraş İl Müftülüğünde görevli İmam Hatip Ethem ANDIRLI, Denizli İl Müftülüğünde görevli İmam Hatip Hasan KOÇ ve İstanbul İl Müftülüğünde görevli İmam Hatip Mecit BOZKURT konuşmacı olarak katılmışlar ve personelimize tecrübe paylaşımı ile ilgili sunumlarını yapmışlardır. Toplantıya Müftülüğümüze bağlı tüm din görevlilerimiz katılmışlardır.