21.06.2017

İlçemiz Yeni Camii de Sakal-ı Şerif Ziyareti Yapıldı

İlçemiz Aşağı Camiide (Yeni Cami) 20.06.2017 Salı günü akşamı Teravih namazından sonra Sakal-ı Şerif ziyareti yapıldı. Namaz Öncesi ilçe Vaizimiz Ali ŞAHİN, Cemaate sohbet etti. yatsı namazı ve teravih namazından sonra Sakalı şerif ziyaret edildi. Tekbir ve salavatı şerifeler eşliğinde yapılan ziyarete vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler. önce erkekler ziyaretlerini yaptı daha sonra bayanlar ziyarette bulundu. Hz. Peygamber (SAV) efendimizin sakalı şerifi ziyareti sonrası cemaat camide namaz kıldı ve dua ettiler.

21.06.2017 Çarşamba günü Kadir geceside ilçemiz Yunuspaşa Camiinde yatsı namazından önce program yapılacak ve teravih namazı sonrası Yunuspaşa Camiind de Sakalı Şerif ziyareti yapılacaktir. Tüm Halkımızı bu mubarek gecede Yunuspaşa camiine davet ediyoruz.