14.07.2017

MÜFTÜLÜK BİNASI VE KURAN KURSUMUZUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TARAKLI MÜFTÜLÜK SİTESİ VE KURAN KURSU İNŞAATININ TEMELİ TÖRENLE ATILDI.

Taraklı Halkına daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla yapımına başlanan Müftülük Hizmet binası ve Kur'an Kursumuzun temel atma töreni 13 Temmuz 2017 perşembe günü yapıldı.

Müftülük binası içerisinde Kuran kursu, Çok Amaçlı Konferans Salonu, Okuma Salonu, Diyanet işleri Başkanlığımızın Yayınlarının sergileneceği bir bölüm, Gençlerimiz için sosyal alanların bulunacağı Müftülük Hizmet binasının temel atma törenine İl Müftü Vekilimiz Sayın Yunus ACAR, İlçe Kaymakamımız Sayın Cihat KOÇ, Belediye Başkanımız Sayın Tacettin ÖZKARAMAN,İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, Kamu Kurumu Amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, ve Din Görevlilerimiz ile Vatandaşlarımız katıldılar. İlçe Müftüsü Faruk GÜNEŞ, "Bu binada insanlarımız daha kolay hizmet alacak. Gençlerimize konferanslar verilecek. Küçüklerimiz eğitim alacak. Taraklı Müftülüğü daha iyi şartlarda hizmet verecektir.Tamamlanması için her türlü çalışmayı sergileyeceğiz" dedi.