27.10.2016

2017 YILI DİYANET UMRE TURLARI BELLİ OLDU

DEĞERLİ UMRE YOLU KARDEŞİM;

Hayatımızın dönüm noktası olabilecek müstesna bir yolculuğa adım atmanın heyecanını yaşıyorsunuz. Sizleri bu tercihinizden dolayı tebrik ederiz.

Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 2017 Umre Organizasyonumuzla vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun yılların tecrübesi ve kaliteli hizmet anlayışı ile huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir umre organizasyonu için hizmete hazırız.

Elinizdeki bu broşürde 2017 Umre Organizasyonumuzla ilgili ayrıntılı bilgileri ve hizmet çeşitlerimizi bulacaksınız.

Cenabı Hak'tan Seyehatinizi kolaylaştırmasını, ibadetlerinizi kabul buyurmasını niyaz eder, bu yolculuğunuzun hayatınızda dönüm noktası ve yeni bir milat ve başlangıç olmasını dileriz.

Gerekli Bilgi ve kayıt işlemleriniz için Müftülüğümüze Müracaat edebilirsiniz.

Telefon: 0 264 491 23 06

Faruk GÜNEŞ