28.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ ÇOŞKUSU

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) dünyaya teşrifinin yıldönümü vesilesiyle ilçe Müftülüğümüz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası Programları kapsamında “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans düzenlendi.

Mevlid-i Nebi Haftası Konferans Programına; İlçe Kaymakam Vekilimiz Sayın Okan DAĞLI, Diyanet İşleri Başkanlığı Müşavirimiz Hasan BAŞİŞ, Taraklı Belediye  Başkan vekili Hakkı DEĞİRMENCİ, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi İlyas ŞANLI, İl Müftü Yardımcısı Faruk GÜNEŞ, İlçe Müftü Vekilimiz  Sayın Rahmi YİĞİT, daire amirleri, vatandaşlar, Öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler. Programımıza katılan misafirlerimize karanfil ve kitap hediye edildi.

Program; Müftülüğümüz personeli Abdurrahman Uğur EBE'nin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı Müşavirimiz Sayın Hasan BAŞİŞ’in açılış konuşmasının ardından Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi İlyas ŞANLI'nın “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferansı ile devam etti. Daha sonra Kaymakamımız Okan DAĞLI, konuşmacıya hediye takdiminde bulundu.