02.12.2020

Hayırlı Olusun Ziyareti

Sakarya İl Müftümüz Sayın Hasan BAŞİŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fazilet DURMUŞ, İl Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Arif ÖZSOY 02.12.2020 Salı günü ilçemize teşrif ettiler.

İlçemizde incelemelerde bulunan heyet İlçe Müftümüz Sayın Kerim KAYA'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular ve hediye takdim ettiler. Daha sonra Müftülük hizmet binamızı gezerek İlçe Müftümüz Kerim KAYA dan bilgi aldılar. İlçe Müftümüz Kerim KAYA, kendilerini ziyaret eden ve hayırlı olsun temennisinde bulunan İl Müftümüz Sayın Hasan BAŞİŞ Beye, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Fazilet DURMUŞ Hanımefendiye, İl Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Arif ÖZSOY Beye ziyarette hazır bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan KORKMAZ bey ve İlçe Spor Müdürü Hüseyin GÜRAL beylere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.