13.05.2024

İZCİLERDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Serdivan ilçe Müftülüğü tarafından kurulan, Serdivan Kampüs Camii OSMANLI OCAĞI ERGİN İZCİ EKİBİ İlçemiz müftülüğüne ziyarette bulundu.

Ekip Lideri Fatih AKIN, Ekip Lider Yardımcısı Mustafa ÇOKKAHRAMAN hocalarımız ve izcilerimiz Bilal UZUNTAŞ, Eray YEŞİLYURT, İrfan ORUÇ, Abdulgani Hac SADIK, Muhammed Mesut ERKUL, Taha Yunus FINDIKLI, Zeynel AKKAŞ, Ali SAKIZCI, Mahmud Hüdayi KAMADAN ve Hafez MUHANNA İlçemiz Müftüsü Abdulsamet ERKUL’u makamında ziyaret ettiler.

Ekip Lideri Fatih AKIN, özellikle izci kıyafetlerinin alınmasında destekte bulunan Türkiye Diyanet Vakfı Serdivan Şubesine ve maddi- manevi katkılarından dolayı İlçe Müftüsü Andulsamet ERKUL’a teşekkür etti.

Çalışmalar ve izcilik faaaliyetleri hakkında bilgilendirme yapan Ekip Lideri Fatih AKIN, Ekip Lider Yardımcısı Mustafa ÇOKKAHRAMAN hocalarımız;

-     Poyrazlar Tabiat Parkında Doğa Yürüyüşü ve Çanakkale Milli Kamp Öncesi 10 Km’lik tam teçhizatlı izci yürüyüşü ve piknik etkinliği

-     Osmanlı Ocağı Şehit Gaffar Okkan Ekibi ile Çanakkale 57. Alay Milli Bilinç Kampı Anma Etkinlikleri (Mahallinde)

Faaliyetleri hakkında İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL’a bilgilendirme ve programların seyir-akışı hakkında bilgi verdiler.

Ziyaret dua ve temmenilerle sona erdi.