20.06.2019

4-6 Yaş Kuran Kursu Açılış Şenliği Yapıldı..

Müftülüğümüzden Çocuk Şenliği...

Müftülüğümüz tarafından, 2019 yılı Yaz Kur'an Kursları Açılış Programı çerçevesinde çocuk şenliği düzenlendi.

İlçe Müftümüz Rahmi Yiğit ve program konukları İlçe Kaymakamımız İlyas Memiş'i makamında ziyaret ederek şenlikteki gösteriler ile bilgiler verdi.

Geyve Kapalı Pazar yerinde düzenlenen şenliğe, vatandaşların çocukları ile gelerek gösterdikleri ilgi gözlerden kaçmadı.

Programın açılış ve tanıtım konuşmasını İlçe Müftümüz Rahmi Yiğit yaptı.

Programda;

TRT Çocuk Programları Yapımcısı Hüseyin Goncagül çocuklara yönelik mini yarışmalar yaparak birlikte ilahiler söyledi.

Sirk Cambazı-Jonglör Erkan Obüs lobutlar, kılıçlar, kutular, teller ile gösteriler yaparak alkış aldı ve sunduğu kukla gösterisi çocukları kahkahalara boğdu.

Balon Showmeni Mehmet Önder, balonlar ile çeşitli gösteriler yaptı. Bazı hayvan ve çizgi film kahramanlarının minik maketlerini yaptı, bazen sahneye aldığı çocuklar da kendisine eşlik etti.