01.07.2019

MÜFTÜLÜK BİNAMIZ VE KURAN KURSUMUZ SİZLERİN DESTEĞİ İLE TAMAMLANMAK ÜZERE

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Yapımına 2017 yılında Başlanan Taraklı Müftülük Hizmet Binamız ve Kuran Kursu İnşaatımız Sizlerin gayretleri ve yardımları ile bitme aşamasına gelmiştir. İçerisinde Müftülük Yazı işleri Birimleri, Kuran Kursu, Çok amaçlı konferans salonu ve okuma salonu gibi birimlerin bulunduğu binamızın sadece iç kısmında kapıları, yer döşemesi, elektrik işleri ve dış peyzaj gibi az bir işçiliği kalmıştır.

Binamızın yapımından bu güne kadar geçen süreç ile ilgili geçmişe ait tüm borçlarımız siz değerli hemşehrilerimizin ve hayırseverlerimizin katkıları ile tamamen ödenmiştir. Binamızın tamamlanabilmesi için hayırseverlerimizin desteklerini bekleriz.

Bu güne kadar maddi Manevi emeği gecen bizlere destek olan tüm hayırseverlerimize teşekkürlerimizi sunarız.