22.07.2019

Genç Müezzinler Yarışıyor Yarışmasının İlçe Birincisi Secildi

Sakarya İl Müftülüğümüzün koordinesinde yapılan "Genç Müezzinler Yarışıyor Yarışmasının " ilçe birincisi bu gün belirlendi.

2019 Yılı Yaz Kuran Kurslarında öğrenim gören öğrencilerimiz önce her kurs kendi birincisini tespit etti, Daha Sonra 22.07.2019 Pazartesi günü saat 15:30 da İlçe Müftü Vekilimiz Sayın Celil ŞİMŞEK başkanlığındaki komisyonumuz bir araya gelerek yarışmaya katılan öğrencilerimiz için değerlendirme yaptılar ve İlçemiz Esenyurt Mahallesi Camii Yaz Kuran Kursu Öğrencisi Abdullah ÇELİK ilçe birincisi oldu. İlçemizi Temsilen İl Yarışmasına katılmaya hak kazandı.

İlçe Müftü vekilimiz Sayın Celil ŞİMŞEK Yarışmada birinci olan Abdullah ÇELİK'i ve Kurs Öğreticisi Abdullah ŞIRKA'yı tebrik etti ve yarışmaya katılan öğrencilerimize kitap hediye ettiler. Komisyon üyeleri ve yarışmacılar ile topluca hatıra fotoğtafıda çekildi.