28.12.2023

Diyanet Gençlik Merkezi Açılışı Yapıldı

DİYANET GENÇLİK MERKEZİ AÇILDI.

İlçe Müftülüğümüz Hizmet Binası bünyesinde yapımı tamamlanan Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Programa; Akyazı Kaymakamı Sayın Mustafa İkbal EŞKİ,Sakarya İl Müftü Yardımcıları, 22 ve 23.Dönem Sakarya Milletvekili Sayın Recep YILDIRIM, Akyazı Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Yavuz TEPEÇINAR,Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Mehmet ÇAKMAK,Sayın Mehmet ÖZTÜRK,Düzce İl Müftüsü Sayın Osman AYDIN, Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. İsmail KARAGÖZ, İlçemiz Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri, Türkiye Diyanet Vakfı Akyazı Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Erenler İlçe Müftülüğü Çaybaşı Kur'an Kursu İlahi Korosu ile Öğreticileri ve davetliler katıldı.

İlçe Müftümüz Sayın Kamil Özcan Demir, gençlik merkezinin yapımında maddi ve manevi emeği geçenlere teşekkür etti.

Program katılımcılara yapılan ikramın ardından sona erdi.