05.01.2024

Kur'an-ı Kerime Geçme Sevinci Yaşadılar

Müftülüğümüz Akşemsettin Camii 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler, Kur’an-ı Kerim’e geçmenin sevincini yaşadı.

İlçemiz Akşemsettin Camii 4-6 yaş grubu Kur’an kursunda Kur'an öğrenen öğrenciler için "Kur'an-ı Kerim Okumaya Geçiş Merasimi" düzenlendi. Programa İlçe Müftümüz Sayın Kamil Özcan DEMİR, Şube Müdürü Mustafa Sabri AKMANŞEN, Müftülük Daire Personelleri,Kur2an Kursu öğreticileri ile minik öğrencilerin velileri katıldı.

Akşemsettin Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu Dernek Başkanı Ahmet GÜNER'in selamlama konuşmasının ardından, İlçe Müftümüz Kamil Özcan DEMİR,v4-6 yaş Kur'an Kurslarının önemi ile ilgili konuşma yaptı.

Minik öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavet edip dualar okuduğu, semazen gösterileri sunduğu, Şube Müdürü Mustafa Sabri AKMANŞEN'in dua ettiği program, öğrencilere belge ve hediye takdimi ile sona erdi.