16.01.2024

Gazze Dersleri"Konferansı Yoğun Katılımla Gerçekleşti.

İlçe Müftülüğümüzce Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen "Gazze Dersleri" konulu konferansın konuğu gazeteci-yazar İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Yusuf KAPLAN'dı.

Akyazı Kız Anadolu İmam Hatip lisesi Konferans salonunda icra edilen programa İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa İkbal EŞKİ, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Sakarya İl Müftü Yardımcıları Burhan Bilgin ve Mehmet Şahin, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Kurum amirleri, okul müdürleri, din gönüllüsü görevlilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

Program; Topağaç Mahallesi Kur'an kursu yöneticisi Bahattin atmaca'nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Kamil Özcan DEMİR'in selamlama konuşmasının ardından gazeteci-yazar Sayın Yusuf KAPLAN'ın "Gazze Dersleri" adlı konferansına geçildi. Sayın KAPLAN ın bir saat boyunca vermiş olduğu konferansı salonu dolduran katılımcılar pür dikkat dinledi.

Yoğun bir katılımın olduğu Konferansın ardından ilçe Kaymakamımız Sayın Mustafa İkbal EŞKİ ve ilçe Müftümüz Sayın Kamil Özcan DEMİR günün anısına Sayın KAPLAN'a' tablo takdiminde bulundu.