09.02.2024

"Gün Doğmadan" Tiyatro Oyunu'na Yoğun İlgi

Akyazı İlçe Müftülüğü ve Akyazı Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen, Gazeteci- Yazar Yusuf KAPLAN Danışmanlığında, Medeniyet Tasavvuru Okulu tarafından Hazırlanan “GÜN DOĞMADAN” Konulu Tiyatro gösterisi, İlçemiz Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Spor salonunda yapıldı.

Mescid-i Aksa’nın gerçek hikayesinin anlatıldığı, Yusuf Engin GEZER’in yazdığı ve yönettiği; Yusuf DURU, Hayrettin BATUR, İsmail Hakkı ARITEMİZ ve Metin BENLİ'nin oynadığı Tiyatro oyununa her kesimden vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösterdi.

Tiyatro gösterisine; İlçemiz Kaymakamı Sayın Mustafa İkbal EŞKİ, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Hüseyin Aşık,ilçe Adliye Asliye Hakimi Sayın Turgay Nas, 22. Dönem Sakarya Milletvekili Sayın Recep YILDIRIM, İl Müftümüz Sayın Mehmet AŞIK, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sayın Adem ALTUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Recep ÖZDEMİR, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Kurum Amirleri ve çok sayıda vatandaşımız, özellikle aileler çocukları ile birlikte etkinliğe yoğun ilgi göstererek salonu doldurdular.

Program; İlçe Müftümüz Sayın Kamil Özcan DEMİR'in selamlama konuşması ile başladı. Selamlama konuşmasının ardından İl Müftümüz Sayın Mehmet AŞIK hocamız konuşma yaptı. Daha sonra Medeniyet Tasavvuru Okulu tarafından sahnelenen tiyatro oyununun danışmanlığını yapan Gazeteci- Yazar Yusuf KAPLAN konuşma yaptı. Kaplan; "Filistin’de bulunan kardeşlerimizin zor durumda olduğunu, kardeşlerimizin birçok sorunlarla karşı karşıya kaldığını söyledi."

Program sonunda İlçemiz Kaymakamı Sayın Mustafa İkbal EŞKİ ve İl Müftümüz Sayın Mehmet AŞIK hocamız tarafından Danışman Sayın Yusuf KAPLAN ve yönetmen Sayın Yusuf Engin GEZER'e çiçek takdiminde bulunuldu.

Program; Hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.