08.03.2024

MART AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI.

İlçe Müftülüğümüz tarafından mart ayı aylık personel toplantısı, 07.03.2024 tarihinde, Müftülüğümüz Diriliş Kuran Kursu konferans salonunda İlçe Müftümüz Sayın; Mülayim BAYINDIR, İlçe Vaizlerimiz Sn. Veysel ARAN ile Sn. Kazım Harun BAĞCI, Şube Müdürümüz Sn. Mustafa AKMAN ve Din Görevlilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları personelimize iletildi. Daha etkili din hizmeti sunma ve Ramazan ayında yapılacak faaliyetler hususunda görüş alış-verişinde bulunuldu. Yeni göreve başlayan hocalarımıza cübbe giydirme merasimi yapıldı ve emekliye ayrılan hocalarımızın konuşmaları, ardından İlçe Vaizimiz Sn. ARAN’ın yapmış olduğu dua ile toplantı sona erdi.

Bu vesileyle toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını temenni eder, yeni atanan hocalarımıza hayırlı hizmetler ve emekliye ayrılan hocalarımıza da esenlikler dileriz.