15.03.2024

GEYVE MÜFTÜLÜĞÜ İFTAR PROGRAMINDA ŞİİR YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

İlçe Müftülüğümüz Geyve Gençlik Merkezi’nde iftar programı düzenledi. Programa Sakarya Millet Vekili Sn. Murat Kaya, Geyve Kaymakamı Sn. Murat Güven, Geyve Belediye Başkanı Sn. Metin Atalay, İlçe Müftümüz Sn. Mülayim Bayındır, Din görevlilerimiz ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

İftar Programında İlçe Müftümüz Mülayim Bayındır’ın selamlama konuşmaları akabinde Alifuatpaşa Merkez Cami Müezzini Fatih Erol hocamızdan ney dinletisi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti dinlendi. Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Aziz Çifçi Hocamızın okuduğu akşam ezanı ile kutlanan iftarın ardından Sn. Bayındır iftar duasını yaptı.

Ayrıca ‘’Mehmet Akif’in Safahat’inden Şiir Okuma Yarışması’’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 1. olan Hilal Akyel ödülünü Sakarya Milletvekili Sn. Murat Kaya’dan alırken, 2.olan Zehra Metin ödülünü Geyve Kaymakamı Sn. Murat Güven’den ve 3. olan Betül Ecrin Aydemir ise ödülünü Geyve Belediye Başkanı Sn. Metin Atalay’dan aldı.