23.03.2024

İlçe Protokolü, Vakıf Mütevelli Heyeti, Hayırseverler ve Hafızlarımız İftarda biraraya geldi.

İlçe Protokolü, Vakıf Mütevelli Heyeti, Hayırseverler ve Hafızlarımız iftarda bir araya geldi.

Diyanet Vakfı Geyve Şubesi mütevelli heyeti üyesi Geyveli İşadamı İrfan Yıldız'ın katkılarıyla iftar programı düzenledi. Kaymakam Murat Güven, Belediye Başkanı Metin Atalay, Jandarma Komutanı Mehmet Kütük, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan ve diğer kurum amirlerinin katıldığı iftara, Geyve Müftülüğünün dini ve hayri hizmetlerine destek olan hayırseverler, Mütevelli Heyeti Üyeleri ve Müftülük personeli iştirak etti.

Alifuatpaşa Merkez Cami Görevlisi Fatih Erol'un ney dinletisiyle başlayan program, Atapaşa Cami İmam-hatibi Emrah Babacan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ve kasideyle devam etti. İftar yemeğinin ardından kurs hafızlarımızın yaptığı duadan sonra İlçe Müftümüz Mülayim Bayındır Vakıf faaliyetleri hakkında bilgi vererek, Müftülüğümüze bağlı inşaat çalışmaları devam eden üç kursun hayırseverlerine teşekkür etti. Program birlikte kılınan akşam namazından ve çay sohbetinden sonra sona erdi.