26.04.2024

TDV GEYVE ŞUBESİ 2024 RAMAZAN AYI FAALİYETLERİMİZ

TDV GEYVE ŞUBESİ 2024 RAMAZAN FAALİYETLERİMİZ

1) ‘Arefe çiçekleri açıyor’ projesi kapsamında ilçemizde bulunan 44 Yetim (ayakkabı+kıyafet) giyindirildi. + 500TL Bayram harçlığı verildi.

2) Diriliş Bölge Hafızlık Kur’an Kursumuzda eğitim gören 70 öğrencimize harçlıkları verildi.

3) İlçemizdeki İmam-hatip orta ve Lise bölümünde okuyan 70 Öğrenciye harçlık verildi.

4) Ramazan ayında camilerimizde mukabele okuyan öğrencilerimiz ile Diriliş Kur’an Kursu Öğrencilerimizin tamamına bayramlık alındı.

5) İlçemiz KYK yurdunda kalan İhtiyaç sahibi 15 Üniversite öğrencisine nakdi yardımda bulunuldu.

6) İlçe merkezi ve köylerimizde ikamet eden ihtiyaç sahibi 60 aileye Nakdi yardım ile 75 aileye Market alışveriş kartı ve erzak kolisi yardımı yapıldı.

7) İlçe Vakıf Şubemiz aracılığı ile Filistindeki kardeşlerimize 856.000 TL Zekat 406.000TL Fitre Toplamda:1 milyon 262 bin TL yardım gönderildi.

8) İlçemizde Çedes projesi kapsamında 90 orta-lise bölümü öğrenciye iftar verildi .

9) İlçemiz KYK yurdunda kalan Erkek öğrencimize Belediye sosyal tesislerinde iftar verildi.

10). İlçemizde özel eğitim gören engelli öğrencilerimize iftar verildi.

11).İlçe Müftülüğüne bağlı 12 Kur’an Kursumuzda, KYK Yurdunda kalan Kız Üniversite öğrencimize her akşam bir kursta iftar verildi.