12.09.2020

Müftümüz Mikail ÖZKAN Kur'an kursu öğrencilerimizle birlikte camii ziyaretlerine devam ediyor.

İlçe Müftümüz Mikail ÖZKAN Kur'an kursu hizmetlerine büyük önem veriyor.Hafızlık yapan öğrencilerle yakından ilgilenen  müftümüz,öğrencilerin sosyal faaliyetini geliştirip moral motivasyon açısından çeşitli etkinliklerin düzenlenmesine gayret ediyor.Hafızlık kurumuna olan ilgiyi canlı tutmak ve vatandaşlarımızın bu heyecana ortak olması için düzenli bir şekilde Kaynarca'da mahalle camiilerine öğrencilerle birlikte ziyaretler gerçekleştiriyor.Bu ziyaretlerde öğrencilerimiz Kur'an-ı kerim okuyup dua ediyorlar.Ziyaretlerde vaaz ve nasihatlarda bulunan ilçe müftümüz hem Kur'an kursu hizmelerini birebir halkımıza anlatıyor hemde yapılacak hizmetlerdeki manevi heyecana vatanaşlarımızın katılımına vesile oluyor.

İlçe müftümüz Mikail ÖZKAN yapılan hizmetlerde gayret gösteren din görevlilerimize ve destek veren Kaynarcalı kardeşlerimize teşekkür ettiğini ifade etti.