27.03.2024

İlçe Müftümüz Süleyman Demiryürek İlçemizdeki 4-6 yaş Kur'an Kurslarımızı ziyaret etti.

İlçe Müftümüz Süleyman Demiryürek ve beraberindeki heyet ile birlikte İlçemiz bulunan 4-6 yaş Kur'an Kurslarımızı ziyarette bulundu. Kurslarımızın ve öğrencilerimiz hakkında öğretmenlerimizden bilgi aldı. Daha sonra minik öğrencilerimizle sohbet ederek ramazanı şerif aylarını kutladı ve hediyelerini takdim etti.

Bir 12 kişi, çocuk, ders çalışan insanlar, masa ve oyuncak görseli olabilirBir 9 kişi, çocuk, ders çalışan insanlar, masa, satranç ve çocuk oyuncağı görseli olabilirBir 10 kişi, çocuk, ders çalışan insanlar ve çocuk oyuncağı görseli olabilirBir 16 kişi, ders çalışan insanlar, çocuk oyuncağı ve yazı görseli olabilirBir 10 kişi, çocuk oyuncağı ve masa görseli olabilir