08.05.2024

‘100. YILDA ÇOCUKLARIMIZLA 100 ŞENLİKTE BULUŞUYORUZ’ PROGRAMI YAPILDI.

Serdivan İlçe Müftülüğü ve Erenler İlçe Müftülüğü ortaklığıyla İlçemiz Üniversite Kampüs Camii’nde ‘100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlikle Buluşuyoruz’ Programı Yapıldı.

Programa Serdivan İlçe Kaymakamı Ali CANDAN, Serdivan İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL, Erenler İlçe Müftüsü Ahmet KOÇ, Vakıf Katılım Serdivan Şube Müdürü Kadir YÜKSEL, öğrenci velileri ve çok sayıda 4-6 yaş sınıfı öğrencisi katıldı.

İlçemiz Muradiye Camii İmam-Hatibi Mesut BULUT hocamızın sunuculuğu ve Kudüs şiiriyle başlayan program Orhan Gazi Kur’an Kursu Öğrencisi hafız Dursun Asaf TAŞBAŞI’nın Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle devam etti. Selamlama konuşmalarına geçilen programda Serdivan İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL, 4-6 yaş kurslarımızın faaliyetlerine değinerek programın yapımına sponsor olan Vakıf Katılım’a ve Serdivan Belediye Başkanı Osman ÇELİK’e teşekkür etti. Programda konuşan Erenler İlçe Müftüsü Ahmet KOÇ eğitim faaliyetlerine değinerek Kur’an Kurslarının gerekliliğine vurgu yaptı. Daha sonra konuşmasını yapan Serdivan İlçe Kaymakamı Ali CANDAN 4-6 yaş kurslarının toplum için önemine vurgu yaptılar ve programın yapılmasında emeği olanlara teşekkür ettiler.

Hüseyin GONCAGÜL ve ekibinin gösterisine geçilen programda çocuklara Osmanlı macunu, pamuk şekeri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Çocukların oyun alanlarında eğlenceyle baş başa kalmasıyla program sona erdi.

Kudüs ve bütün dünya çocuklarının ağlamadığı daha aydınlık günlerde buluşmak üzere. . .