29.12.2023

FİNAL SINAVLARI ÖNCESİ DUA PROGRAMI

Serdivan İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kampüs Camii’nde final sınavları öncesi ‘Gençlik Buluşması’ Programı yapıldı.

Sabah namazında yapılan programa, Sakarya İl Müftüsü Mehmet AŞIK, Serdivan İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet BOSTANCI, Üniversite öğrencisi gençler ve Cami cemaati katıldı.

İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, ilahi ve tesbihat icrasından sonra İl Müftüsü Mehmet AŞIK sabah namazını kıldırdı.

Namaz akabinde gençlerle sohbet eden Mehmet AŞIK, ‘Camide olmanın ve sabah namazının değeri, Milletimizin ve Devletimizin gençlerden beklentileri’ hakkında öğrencilere nasihatte bulundu.

İl Müftüsü Mehmet AŞIK’ın, gençlerin başarısı, bütün şehitleimiz ve Gazzedeki müslümanlar için duasından sonra, Kahvaltı ikramıyla birlikte program sona erdi.