25.04.2024

PROJE KIZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ HAFIZLIK BELGELERİNİ ALDI

İlçemiz Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam-Hatip Lisesi bünyesinde faaliyet gösteren, Serdivan İlçe Müftülüğü’ne bağlı Proje İmam-Hatip Kız Kur’an Kursu’nda Hafızlığını tamamlayan 4 öğrenci için İlçe Müftülüğünde Hafızlık Belge Takdim Programı düzenlendi.

Programa Kocaeli Emekli İl Müftüsü Sinan CİHAN, Sakarya Emekli İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ, Serdivan İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL, Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam-Hatip Lisesi Proje Okul Müdürü Kadir GEZER, Proje İmam-Hatip Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Sevgi YAVUZYİĞİT ve Kur’an Kursu Öğreticisi Nesrin Arslan YILMAZ, İcazet alan öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL’un açılış, Hasan BAŞİŞ ve Sinan CİHAN’ın selamlama konuşmasından sonra ödül törenine geçilen programda hafızlık sınavında başarılı olan Şehit Yılmaz Ercan Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde örgün eğitime devam eden Proje İmam-Hatip Kız Kur’an Kursu öğrencileri Rumeysa UYAR, Emine Elif SOFUOĞLU, Şeyma Nur YOLDAŞ, Zeynep Neva YILMAZ’a Hafızlık Belgeleri ve gram altın takdim edildi.

Sakarya Emekli İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ'İn duasıyla program sona erdi.