09.06.2022

4-6 Yaş Kur'an Kursları Yıl Sonu Programı

Söğütlü  İlçe Müftülüğü, 4-6 yaş Kur’an Kursları ve Anaokulları  öğrencileri için yıl sonu programı düzenledi.

Söğütlü Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen etkinliğe; İlçe Kaymakamı Sayın Cevat GÜN, Belediye Başkanı Sayın Koray Oktay ÖZTEN, daire amirleri, 4-6 yaş Kur'an Kursu ve anaokulu öğrencileri, Öğreticileri, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde Merkez Şükrü Şükür 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencisi tarafından  Kur’an-ı Kerim tilaveti okumasıyla başladı. Kaymakam Sayın Cevat GÜN, Belediye Başkanımız Sayın Koray Oktay ÖZTEN ve İlçe Müftüsü Sayın Abdülhamid EŞMELİ tarafından yapılan konuşmalar ile devam etti.  Yıl sonu etkinliğinde minik öğrenciler katılımcılara, ilahi, dualar ve gösteriler sundu. Coşkuyla geçen etkinlikler çocuklara çeşitli ikramlar ve fotoğraf çekimi ile son buldu.