06.10.2022

YAZ KUR'AN KURSLARI ARASI ÖDÜLLÜ YARIŞMA PROGRAMI

Söğütlü Müftülüğü olarak Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarımız arasında 10 yaş altı, 10-15 ve 15-20 yaş arası farklı kategorideki öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma ve dini bilgiler yarışması düzenledik. Yarışma neticesinde dereceye giren öğrencilerimize bisiklet ve para ödülü verildi. Bununla birlikte yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize para hediyesi verildi.Müftülük olarak tarafımızca yapılan programımıza teşrif eden Sayın Kaymakmımız Cevat GÜN Bey'e, Belediye Başkanımız Koray Oktay ÖZTEN Bey'e, daire amirlerimize,yoğun katılım gösteren vatandaşalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca her daim bizlerden maddi ve manevi yardımını esirgemeyen Sayın İş adamı Ahmet TEMEL Bey ve bütün hayır severlerimize bizlere yapmış oldukları destekten dolayı teşekkür ederiz.Bizlere umut olan bütün öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz. Öğrencilerimizin yetişmesinde en büyük pay sahibi olan anne, baba ve bütün hocalarımızı tebrik ederiz.

Gayret bizden tevfik Allah'tandır.