25.07.2023

Söğütlü 4-6 Yaş Kur'an Kursları ve Anaokulları Yıl Sonu Programı

İlçe Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız ve Müftülüğümüzce Söğütlü Spor Salonu'nda düzenlenen törene, Sayın Vali Yardımcımız Muhsin ÇATMADIM, Sayın Söğütlü Kaymakamımız Cevat GÜN, Sayın Söğütlü Belediye Başkanımız Koray Oktay ÖZTEN, Sayın İl Müftümüz Mehmet AŞIK, Sayın Sakarya 3. O.S.B Müdürümüz İsmet ALTUNIŞIK, ilçemiz kurum müdürleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Vali Yardımcımız Sayın Muhsin ÇATMADIM, törende yaptığı konuşmada, çocukların küçük yaşlarda Kur'an-ı Kerim ve dini bilgileri öğrenmelerinin çok önemli olduğunu belirterek, emeği geçenleri kutladı.

Kaymakamımız Sayın Cevat  GÜN  çocuklara yönelik başlatılan Kur'an-ı Kerim ve namaz dualarını öğrenme kurslarında büyük başarı sağladıklarını söyledi.

Bu kursların devamını sağlayacaklarını aktaran Sayın Kaymakamımız, "Bugün burada 275 öğrencimize katılım belgelerini veriyoruz, 75 öğrencimize de  Kur'ana başlamalarından dolayı birer bisiklet hediye ediyoruz." dedi.

Öğrencilere her zaman kapılarının açık olduğunu dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Koray Oktay  ÖZTEN ise programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kente yeni atanan İl Müftümüz Sayın Mehmet  AŞIK yapılan etkinliğin ülkemizde ilk olduğuna değinerek bunun ülkemize ve bütün islam alemine faydalı olacağını ve devam etmesi gerektiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Programıza yoğun bir katılım sağlayan vatandaşlarımız öğrenciler tarafından sunulan semazen, tiyatro, folklor ve mehteran gösterilerini ilgiyle izledi.Etkinlik sonunda öğrencilerimize katılım belgeleri ve muhtelif hediyeler verildi. Ayrıca Kur'ana  başlayan 75 öğrencimize bisiklet hediye edildi.

Programımızı teşrif eden Vali Yardımcımız Muhsin ÇATMADIN Bey'e, Kaymakamımız Cevat GÜN Bey'e, Belediye Başkanımız Koray Oktay ÖZTEN Bey'e, İl Müftümüz Mehmet AŞIK Bey'e, Sakarya 3. 0.S.B. Müdürü İsmet ALTUNIŞIK Bey'e kurum müdürlerine, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine, değerli Kur'an kursu öğreticileri ve öğretmenlerimize, kıymetli anne ve babalarımıza teşekkür ederiz.